Promosi Bulan Penyusuan sehingga 31 Ogos 2017. Butik Tateh pastinya menyokong  penyusuan susu ibu :)

Untung mummy mummy sekarang. Banyak pilihan breastpump banding dengan dahulu.. ingat 7 tahun lepas,  gaji kecil.. pilihan pump yang ada hanya medela, avent  dan spektra.. mestilah spektra dipilih.. dalam RM500. Cooler bag pula yang paling murah RM70  :( sekarang RM300 pun boleh dapat yang super duper canggih.. siap boleh pakai power bank :)

Baju menyusu pun sama.. tak banyak pilihan.. warna striking, angkat dari bawah, RM89. Design pun tak cantik.. now semua cantik cantik semurah RM49. kadang kadang kesukaran menyusu badan ini yang menaikkan semangat mummy mummy. Dan kesenangan dan kemudahan produk menyusu sekarang sepatutnya dijasikan alasan untuk lebih mudah menyusu sehingga dua tahun dan bukan sebaliknya :)

Jadi, sebagai menyokong penyusuan susu ibu, kita bagi diskaun untuk semua produk penyusuan.. :)

 

 

Untuk breastpump pun, hanya setahun sekali.. serius harga sangat berbaloi baloi. Harga breastpump termurah di pasaran :)

yang ini breastpump terlaris di Butik Tateh. Ramai mummy request pump ni.

 

Semasa bulan penyusuan juga la selalunya company company penyusuan akan buat promosi dan pakej special untuk produk mereka :)

contoh Medela, Lacte dan Halford . jadi bagi mereka yang memang dah lama mengintai bolehla tengok tengok pump2 ni :)

 

nak tengok kat mana?

klik
http://www.tateh.com.my/product-category/promo-of-the-month/

untuk terus grab ofer ini…boleh terus lik sini

 

http://www.tateh.com.my/product-category/promo-of-the-month/